Over de oprichter

Waarom mediation bij Koek en Ei?

Als u een conflict toevertrouwt aan een mediationbureau, is het belangrijk om te weten met wie u werkt. De oprichter/directeur van Koek en Ei Mediation is drs. Ali al Hadaui (1975). Hij is een gedragsdeskundige en een erkende senior mediator. Hij merkt stemmingen van anderen snel op en is geïnteresseerd in het opbouwen van relaties. Sinds 2012 is hij geregistreerd bij het Mediatorsfederatie Nederland (MfN), bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en daarna ook bij de Raad voor Rechtsbijstand.

De heer al Hadaui brengt een veelzijdige ervaring mee als mediator, beleidsmedewerker mediationvaardigheden bij de overheid, trainer en als coordinator van 120 mediators en bemiddelaars bij Bemiddeling en Mediation.

Zijn specialisaties zijn mediations in het familierechtarbeidsrecht, strafrecht, (internationale) business-to-business, buren en in het bestuursrecht. Mediations op andere terreinen begeleidt hij op verzoek uiteraard ook. Hij is met gepaste trots één van de weinige enige erkende mediators met een Marokkaanse achtergrond in Europa.

Wat maakt een goede mediator (2012)?

De heer Ali al Hadaui is getrouwd en heeft twee kinderen. Als natuurliefhebber fietst en wandelt hij vaak lange afstanden, binnen én buiten de provincie Zuid-Holland. In zijn vrije tijd besteedt hij veel tijd aan maatschappelijke activiteiten, met inbegrip van pro bono activiteiten.

Zie ook zijn Linkedin profiel