Coaching

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

Om zelfverzekerd en optimistisch over de toekomst te voelen, is het belangrijk om een goed gevoel te hebben over uw relaties, zowel thuis en op het werk.

Centraal in alle relaties zijn:

  • goede communicatieve vaardigheden
  • effectieve strategieën om conflicten op te lossen
  • begrip hebben voor andere persoonlijkheidsstijlen
  • technieken beheersen om met stress, depressie en boosheid om te gaan

mediator mediation allochtone marokkaans echtscheiding arbeidsconflict

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze professionele praktijk biedt de volgende diensten om u te helpen u beter te voelen over uzelf of als onderdeel van een team.

Werken met coaches bij Koek en Ei

Bij het werken met een coach stelt de cliënt de doelen en de agenda. De coach vertelt niet wat de cliënt moet doen, en alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Over het algemeen helpt de coach de cliënt met een huidig conflict. De focus ligt vaak op de diagnose van wat het conflict aanwakkert, het kweken van begrip voor meerdere perspectieven, en het maken van een planning voor constructieve betrokkenheid. Cliënten vinden het ook nuttig om te werken met een coach om extra vaardigheden te verwerven.

Een coachingstraject kan zo kort zijn als één sessie of een reeks van bijeenkomsten gericht op een specifieke gebeurtenis in het leven van de cliënt. Coachingssessies kunnen plaatsvinden in persoon, hetzij bij een van onze kantoren of op het kantoor van de klant, of via de telefoon/Skype.

Kosten?
Neem contact met Koek en Ei op voor een passend aanbod.